bugün

suda batmayan araba icat eden türbanlı kız

mucitlik yolunda hızla ilerleyen kızdır. başlık benim değil ancak "neden türbanlı kız denilmiş" diye sorulmuş. tahminimce bu başlığa yazdığım entryde anlatmaya çalıştığım şeyi başlık sahibide biliyor. bu vurgunun yapılmasını bizzat o kurumların başındaki tipler sağladı. ve o oy verdiğiniz ve uğrunda ölüp bittiğiniz adamın güttüğü politikalar sağladı.

daha çok kısa bir süre önce gayet güzel bir proje bu kurum ( tübitak ) tarafından reddedildi. reddedilmesinin sebebi muhtemelen sunum sahibinin dış görünüşü idi. kimse aksini etmesin boşuna. aynı yarışmada gene önceki entryde yazdığım gibi kutsal kitap üzerinde yazılı olan şeyleri nereden ve nasıl tayin ettikleri bilinmeyen sayılarla çarparak bir sonuçlar elde eden minik türbanlı bacılar birinci oldu. o değerlendirilmeyen icadı yurt dışına götüren kız orada birinci oldu ve ürettiği şey yurt dışına gitmiş oldu.

https://www.webtekno.com/...-5-turk-projesi-v884.html

alın size kaynak. gerçi beğenmezsiniz de siz şimdi..

yani burada mal gibi yazılanları eksilemekten başka bir ske yaramayan çomar kardeşlerimizin olmayan beyinlerine bazı şeyleri vura vuraaa sokmak gerekiyor demek ki. bu kadar kör bu kadar cahil bu kadar angut nasıl olunabilir gerçekten anlamak mümkün değil. ulan bu türbanlı-türbansız ayrımını yapan bizzat sizsiniz işte. "evvelden türban yassahtı çoh eziyet gördük" deyip o eziyet çekilen günlerin intikamını almaya çalışmakta nedir ? sonra millet neden türbanı diline doluyor diyorlar. sizin yüzünüzden işte..

edit : elemanlar hakikatten geri zekalı yapacak bir şey yok *