bugün

the witcher

yapacağınız işi sikeyim sizin netflix....

henry cavill'ın geralt fotosunu kes, yüzük kardeşliğine katılmadan evvel game of thrones evrenine gidip daenerysi bafilemiş legolas'ın çocuğu gibi duruyor amk. ya arkadaş, geralt of rivia canımızdır, ciğerimizdir ama dış görünüş olarak sokakta görsen yolunu çevireceğin, kızgın olduğu esnada sana bir bakışıyla altına ettirtebilecek, geçmişte yaşadığı acıları ve tanık olduğu birçok vahşeti hala üstünde taşıyan bir adam. ya şu linkteki tipe bir bakalım.

https://www.youtube.com/watch?v=gAN5fVYys24

henry cavill denilen adam güzel bir adam, yakışıklı bir adam. bu adamı görünce bırak sokakta yolu değiştirmeyi, gider yanaklarını sıkasım gelir lan, tam bir sütoğlan amk. gerçekten yapacağınız işi sikeyim.

zenci-beyaz melezi birini castte süt beyazı teni ve kızıl saçlarıyla bilinen "triss merigold" olarak almak nasıl bir kafadır ya.

netflixte zaten nedir şu zenci zorlaması castte ben anlamıyorum zaten. ya andrzej sapkowski zaten karakterlerin alayını yazmış, "bu karakter böyle duruyor, böyle birisi" falan demiş, yapmış betimlemeleri, hayranların da beklentisi bu betimlemeler üzerine doğal olarak. anlamı ne ki bu zorlamanın? niye yani? "beyaz tenli ve kızıl saçlı betimlenmiş bir kadını canlandıracak birisinin bu karakteristik görünüşe sahip olmasını bekliyoruz" gibi bir açıklama seni ne ırkçı yapar, ne başka bişi. sanıyolar ki azınlıklardan insanlara rol vermezsek ırkçı oluruz. bırakın şu işleri ya, şu aptalca düşünceler yüzünden yapımlarınızın kalitesi artık taşak malzemesi oldu, şirketiniz için asıl sıkıntı teşkil eden nokta bu değil mi sizce?