bugün

tozbitti com

kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken bir firma.

tarafıma onun torbası bizde yok ama size uyan başka bir torba yolluyorum diye toz torbası yolladı. tamam ağzı uyuyor fakat torba küçük. ben de küçük olan toz torbası kullanmak istemediğim için ürünleri geri yolladım fakat bir baktım ki ne iade var ne bir şey. aradım bu çok bilmiş beyfendiyi malı şöyle güzel böyle güzel demeye başlayınca anladım ki adam çirkef. en sonunda beklediğim oldu ve bana ürünün iadesi durumunda iade kargo ücretini düşerim falan dedi. neymiş efendim zaten bir şey kazanmıyormuş da şuymuş da buymuş da. klasik dolandırma taktikleri. oyna n11 den almayın ben yollarım diyip kendi sitesine yönlendiren kendisi ve bu da internet sitesinin iade prosedürünü gösteren üfürük:

https://www.tozbitti.com/...0-gun-para-iade-garantisi

yani size demem o ki bu dolandırıcıdan ürün falan almayın. olur da bu siteyi aratırlar nasıldır acaba diye. burayı okusunlar ve bu dolandırıcıya paralarını kaptırmasınlar. sırf bu gibi dolandırıcılar cesaretlenip başkalarını dolandırmasın diye gidip suç duyurusunda bulunacağım.

bu da benim gibi dolandırılmış diğerleri:

https://www.sikayetvar.co...len-urunu-iade-edemiyorum

https://www.sikayetvar.co...-diyerek-paramizi-vermedi

kendisine yaptığım ödeme

https://i.hizliresim.com/7D4Y7W.jpg

kendisi çok akıllı olduğu için internet sitesinden adını soyadını ve adresini sildi benimle görüşmesinden dolayı. silinen bilgiler ise şöyle

güngör bilgin günaydın

rüstem paşa mah. alaca hamam sok. nasırzadeler işhanı no: 9 / 911 fatih istanbul