bugün

tiktok

sanıyorum musical.ly saçmalığının yeni adı. değilse entry taşınabilir sorun değil.

""bu entry tamamen iç döküp rahatlama amacıyla yazılmıştır.""

açılın dostlar çok doluyum. hayli küfürlü bir entry olacak, kusura bakmayın şimdiden. rahatsız olan okumasın.

sizin ben reklam politikanızı da, hedef kitlenizi de, o reklamda oynattığınız embesilleri de, tek tek atlara domuzlara marizleteyim e mi orospu evlatları.

lan bıktım amk yerinde ya. abi telefonuma harici reklam engelliyici uygulama yüklemek istemiyorum güvenlik sebebiyle. ama ne zaman telefondan youtube açsam bu embesil orospu evlatlarının sokuk suratlarıyla karşılaşıyorum. her seferinde ya, her seferinde. reklam ayarlarını değiştirmek de kar etmiyor. ya bir orospu ile orospu çocuğu yan yana sikik bir dizi repliği okuyor, ya götünü sallıyor, ya düet adı altında saçmalıyor. bir yerde ilgi orospularının kokusunu almaya görün, bokunu çıkarın tamam mı abazan orospu evlatları. onursuz pezevenkler.

sizin gibi neslin amına koyayım ben. sonon noslon otom mo porcoloyordo diyecek olanın da amk. ya şeklinizi şemalinizi sikeyim ben sizin ya. o kamera karşısında mal mal yaptığınız hareketleri gondikleyeyim e mi amk kayıp nesli.

başta google olmak üzere, bu 40 iq'luk programın gelişmesinde ve yayılmasında emeği geçen herkesin amk. o reklam veren elleriniz kurusun.

oh be rahatladım amk.