bugün

uchiha madara

kim ne derse desin adamın dibidir. düşündüğü ve yaptığı her şeyi destekliyorum ama animenin baş düşmanı. bende mi sorun var acaba? adam diyor ki sevdiğin kız yüz vermedi mi? verdirecez. başkan mı olacaksın? ol kerdeşim. hem de bir tek sen değil kim isterse olsun diyor. açıklayayım;

--spoiler--

efsaneye göre Rikudou Sennin diye bir adam var. bu adam dünyanın yol göstericisi ve kısmı yaratıcısıdır. zamanla 2 çocuğu olur ama bu çocuklardan biri saf sevgi, diğeri saf nefret temsilcisidir (yin yang gibi). madara, nefretin soyunda doğmuş, anlayacağınız doğuştan bahtsız bir gencimizdir. gözü gibi sakındığı 4 kardeşini savaşta kaybetmiştir ve en yakın arkadaşı hashirama ile birlikte çocukların ölmeyeceği cennet gibi bir köy yaratırlar. herkesi korurlar. tabi insanın yapısı gereği savaşlar, ölümler başka sebeplerden devam eder. madara içinden "o kadar uğraştık barışı getirdik neden durmuyor bu savaş neden herkes ölüyor" diye isyan eder. insanların hiçbir zaman birbirlerini anlamayacağına ve savaşın asla tamamen durmayacağına karar verir. bilimsel bir takım araştırmalarla sevginin soyundan gelen arkadaşının hücrelerini de kendine aktarır ve iki gücü de barındırdığından yeni nur topu gibi bir rikodou sennin'nimiz (kısmi yaratıcı) olur.

gelelim şimdi benim tamamen katıldığım kısma;

kazandığı güçlerle de dünya üzerindeki savaşı durdurup, herkesi derin bir uykuya yatırarak istedikleri hayatı rüyalarında yaşamasını sağlayacaktır.

--spoiler--

bence duyduğum en güzel plan. sonra bizim veled naruto çıkıp insanları hayallerle kandıramazsın diye savaşıyor gönlümün sultanıyla. belki çoğunluk kandırılmak istiyor, kimse niye millete sormuyor?