bugün

canan karatay ın meslekten men edilmesi

demode dedi ya.

kadının yılmaz savunucusu değilim ama herhangi bir doktoru ele al, demode olması pek mümkün değildir. o insanlar sürekli bir eğitim içindeler, eskide kalmaları kendi şahsi kararları olur. ben bu fikirde sabit kalıcam diyen bir doktor da iyi bir doktor sayılmaz bence.

kadının şu an dedikleri 2000 sonrası Avrupa'sı -amerika'sında bas bas bağırarak söylenen şeyler. biz yapılan araştırmaları okuyacak kadar önemsemiyoruz kendimizi. bas margarini şekeri yağlan şekerden öl hayatımız bu şekilde. ben de dahilim hatta.

ülkelere ait beslenme farklılıkları vardır. canan Karatay Amerika-avrupa beslenme şekline aşık olmayın bunlar şu nedenlerle iyi değil mis gibi yemeklerimiz var onları yiyin diyor en azından ben bunu anlıyorum. işlenmiş gıda zehirdir diyor bunu önüne gelene sor zaten söyleyecek. ama o kadın kadar cesur davranıp televizyona çıkan, kitaplar yazan bir doktor göremedim. belki onun kadar ünlenmemişi vardır, bilemem.

ilaç ve gıda sektörleri birbirine paralel ilerler. birisi bozar birisi iyileştirdiğini iddia eder. çoğu şirket önce halkı bir yiyecekten soğutur/korkutur alternatifler üretilir, besin takviyeleri ortaya çıkar. insanlar noluyor diyince de ay öyle değilmiş pardon der. bunu bana dedirttiler diyen doktorlar var. sonuçta para her şey.

bir de şu var; Türkiye'ye ilkleri getirmiş, diğer ülkelerde saygıyla doktor kimliği yüceltilmiş birine, emek vermiş, hayatını vermiş birine meslekten men edilmek reva değildir. o kadının yerinde olsam geberin der çeker giderdim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar