bugün

24 haziran cb seçiminin ilk turda bitecek olması

bakın arkadaşlar bu yazdıklarımın sizi üzdüğünü, sinirlendirdiğini ve kabul etmekte zorlandığınızı biliyorum. ama siz de içinizde bir yerlerde bu öngörünün haklı çıkacağına dair bir inanç taşıyorsunuz. çünkü bir sürü tecrübe yaşadınız bu konuya dair. ve korktuğunuz şey gerçekleşecek yine.
ama bunun sebebi sizin çok yanlış oluşunuz değil, sadece sizin arzu ve hayallerinize hitap edebilecek bir iktidar için müsait bir sosyolojik tablo oluşmaması.
toplumsal dönüşümler zaman alır ve şu anda böyle bir dönüşüm yaşanıyor ülkede. bu ülkenin yapı taşı ve en kalabalık grubunu oluşturan muhafazakar merkezin devletten taleplerine karşılık bulduğu ve doyuma ulaşana kadar bundan vazgeçmeyeceği bir dönem yaşıyoruz.
bu kitle zenginleşip kentlilere mahsus ihtiyaçları oluştuğunda iktidardan beklentileri ve bu haseple iktidar değişecektir. sizin bana ne canım dediğiniz büyük yatırımlar bu ülkedeki birçok insan için ekmek demek ev demek. kaldı ki bahsettiğim türde değişim şimdiden usuldan başladı ve insanlar büyük projeler yerine bireye nefes aldıran icraatları talep etmekte ve hükümet de bireylere hitap eden mikro projeler geliştirme derdine düştü. (millet parkları, kıraathaneler de dahil olmak üzere seçim bildirgesinde 146 tane mikro proje)

toplumsal dönüşümü en okuyan parti ak parti. bence ezberlerinizin dışına çıkın ve oyunda siz de aktör olun.
aksi takdirde güneşe küfür eden adanalı kadar biçare bir hayatı nihayete erdirirsiniz.