bugün

boğa burcu erkeği

benim erkek versiyonum. bir boğa kızı olarak en iyi boğa erkeğiyle anlaşırım. çünkü olaylar ve durumlar karşısında verdiğimiz tepkiler, sevdiğimiz insanlara olan sevgi gösterilerimiz, sevmediğimiz kişilerden uzak durmamız falan hep aynı.

çok sevdiğim bir arkadaşım var: cüneyt. birbirimize o kadar benziyoruz ki. frekansın tutmasının neden bu kadar önemli olduğunu onu tanıyınca anladım. meğer ben boş insanlarla zaman kaybetmişim. beni anlamayan, kendimi uzun uzun anlatmayı ihtiyacı duyduğum, karakterime zıt kişilere değer vermişim. oysa cüneyt benim ne düşündüğümü ve hangi konuda nasıl bir tavır alacağımı bilir. ben de onu çok iyi bilirim. birbirimizle konuşmayı çok seviyoruz, hele ben susmak bilmiyorum mesela. ama birbirimizin sevgisinden emin olduğumuz için konuşamadığımız zaman sorun olmuyor. o biliyor ki yoğun olduğum için konuşamıyorum. ya da o yoğun olduğu zaman ben onu anlıyorum. ruh ikizi denen şey buymuş.

her konuda net davranan, riyakar olmayan, yalan söylemeyen, temiz duygular taşıyan insanlar birbirini bulduğunda şüphe diye bir şey olmuyor. böylece sağlıklı iletişim kurulmuş oluyor.