ülkücü mü eşkiya mı

aslında ben bu özlü sözde ikinci sorunun sorulma nedenini bu ideolojinin *** içindeki boşluk ve çelişki olarak görüyorum..

insanları bir yere çağırıyorsun evet..'her şey türk için , türk'e göre ve türk tarafından' sloganıyla 'ya sev ya terket' naralarıyla çocukları bir yerde topluyorsun **..peki kabul..peki onlara ne sunuyorsun??..türkler çok süper evet haklısın ama eee?..

elinde bir ekonomi sistemi mi var marx'ın elinde olan gibi..ya da bir yaşam biçimi mi öneriyorsun islam gibi??..

hem müslümansın , hem türkçü , hem atatürkçü..hem liberal ekonomiyi savunursun hem de amerika ya laf atarsın..atatürk'çüyüm deyip 'kendini türk hisseden herkes türktür' sözünü delil getirirsin daha sonra da bu iş ırsiyet işi,genetik işi,kan işi dersin..

istanbul üniversitesine 7 kilo esrar sokup küpe takan eğitim görevlisini döversin..taptığın yavuz sultan selimde da küpe takıyormuş dendiğinde hepimizin yüzlerce kez duyduğu uyduruk bir hikaye anlatırsın bize..ocakta anlatmışlardır oradan biliyorsundur..

ben horon kadar karadenizli , halay kadar güneydoğuluyum dersin , etnik farklılıkları sevdiğini söyler ,mozaik bir yapıda üniter bir devletiz biz dersin daha sonra kendi aralarında kürtçe konuşan iki genci döversin..o konuşulan dil ingilizce olsa her şey çok daha farklı olurdu..

milliyetçiyim dersin millet kelimesinin anlamını ulus'la karıştırırsın..ırkçı mısın diyenlere yok efendim ben kültürel milliyetçiyim dersin..açıklayamazsın tabi bu kelimeyi de ,anlatamazsın bunun anlamının tüm türkiye cumhuriyetini tek renge boyamak olduğunu , hayalinin fabrikasyon mahsulü türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğunu söyleyemezsin..

nihat genç amerikan bombalarının düştüğü her yer doğudur der ama senin mitlerin vardır..okumamış duymuşsundur tabi bunları da ve şunu duymuşsundur araplar bizi arkamızdan vurdu , boşnaklar ikili oynadı , kürtlerin hepsi bölücü zaten vs. vs....t
m bunlara rağmen amerika köpeğinin göt bir savaşı için kore'de ölmüş kardeşlerimize şehit dersin..amerika'nın savaşında ölen şehit 500 yıldır beraber yaşadığımız araplar kalleş..