bugün

ırkçı kürt ve ırkçı türk arasındaki farklar

ne gariptir bu güzel ülkem. insanları gariptir en başta. bu toprakların havası suyu bir başka herhalde gelen buraya değişiyor hemen. aslında bu sorunun çözümü çok basit. birazcık empati. azıcık empati bütün sorunları çözecek vallaha da hiçbir sorun kalmayacak.

bu ülkenin güzel bazı insanları kendilerini padişahın sol , ırklarını ise sağ testisleri sanıyorlar. anlamayadığım durum ise kendini bu kadar kıllı bir testis sanan adam karşı taraftan nasıl tertemiz bir vajina olmayı bekler? sen bu kadar kıllı bir testisken karşında ki adam tabii ki daha kıllı bir penis olur vajina değil.

türkün ırkçısı bu kadar baştacı edilirken kürtün ırkçısı öldürülüyor. iyi de kardeşim farkınız nedir? çatlı milliyetçi ise öcalan da milliyetçidir. sen çatlıyı seviosan öcalanı seven adamlara laf edemezsin. çünkü ikiside milliyetçi kardeşim ikiside köken olarak aynı durumdalar. ama güzel ülkemin güzel insanları ısrarla bi bok anlamamaya devam ediyorlar. hala sorunu kürtleri kürdistan'ı tanımayarak , dalga geçerek büyüyeceklerini sanıyorlar. hala kürtleri amerika'nın oyuncağı göstererek aşağıladıklarını sanıyorlar ama farkında değiller ki giydikleri boxer bile amerikan bezinden hatta ölürken sardıkları kefen bile amerikan bezi.

bu kadar kukla olmuşken kürtleri amerikan oyuncağı olmakla suçlamak komik. işte türk ve kürt milliyetçileri. ikisi de tıpkısının aynısı. ikisi de birbirinin benzeri. ikiside aynı türün tohumu. yani çift başlı yılan. biri ölmeden diğeri ölmez bunun farkına varmak şart....