bugün

chp den az kullanılmış satılık mv

2002 de muhtar bile seçilemez diye manşet atıldığına sürekli vurgu yapan AKP genel başkanı var ya, Recep Tayyip Erdoğan. O nasıl başbakan oldu hatırlıyor musunuz?

Ben size söyleyeyim. Meclis 2002 seçimleri için istisna bir madde için toplandı ve çoğunluğu AKP milletvekilleri sağlayamıyorken bilin bakalım hangi parti destek verdi, seçimler yenilendi ve Erdoğan meclise girip başbakan oldu?*
Siyasettir, siz nasıl seçimleri 60 gün sonrasına koyduğunuzun hesabını veremiyorsunuz, aklınız sıra hep siz yeneceksiniz, muhalefet hep açıkta kalacak değil mi? Herkes her hamleyi yapar, sizin önünüz açılırken demokrasi de başkasının önü açılınca satılmışlık öyle mi?

Sadece art niyetli değil, sağlam orospu çocuğusunuz. Hiçbir mücadeleyi hakkıyla yapmaya cesareti olmayan bir grup haraminin beslemesisiniz. Yazı turayı iki yüzü aynı para ile, taş kağıt makası 2 elinizle oynamasanız mızıkçılık yapacak tıyniyette tipler gelmiş milletvekillerine ipsiz sapsız laflar ediyor, saygısızlar sürüsü. Ama sizin cenahtan birine tek laf ettin mi gözaltı.

Neyse, enteresan olan mağdur olamayacak kadar herşeye hakimken çok sayıda hamle yaptınız, artık kimin önünü tikasaniz yeni mağdurlar yaratacaksınız. Içten dıştan destekçiniz de kalmadı, bir devlet bahçeli. Hani akp iktidara gelmeden içinde bulunduğu koalisyonu dağıtıp erken seçime giden.