bugün

28 şubat süreci

Ulkemizin utanc kaynagi olan rezil surec.

Bir ulke dusunun farkli giyiniyor, basini ortuyor diye binlerce ogrenciyi egitim ogretimden mahrum birakiyor, anadolunun en ucra kosesine dahi gitmis islami yasiyor diye bir lideri hal ediyorlar "sonrasinda da utanmadan kibris harekatinin ekmegini yerler"

Bu bahsettigimiz ulke gerici dedikleri osmanli degil, cagdas dedikleri turkiye cumhuriyeti.. zira gerici dedikleri osmanlidaki hristiyan, yahudi tebanin cogunlugunu biliyorsunuz.

Sonra ikna odalari denen vahset dolu karanlik 4 duvar arasinda kiz cocuklarina maddi, manevi zulmettiler. Yetmedi okullara girerken basindaki ortuye el uzattilar, kusturdugunuz kanda kusacaksiniz rahat olun.

Cok kinlilerdi, cunku sahiplerini seriatla yonetilen osmanli yuzlerce yil tokatladi.

Bizans tekfurundansa osmanli sarigini gormek yegdir diyen gayri muslim kadar olamadilar, mideleri kabul etmedi, islemis bir kere leslik.

bu ilerici tayfa kiz cocuklarinin basindaki bir ortuden korktu, bildiginiz 'korktu' ve okullara almadilar. evet simdi kizlar bir ulkenin cehaletini bitirecek insanlar diye nara atiyorlar.
Ne kadar komik oyle degil mi?

Sonucta 'Bu postmodern darbe yuzyil surecek' deyip universiteye sokmak istemedikleri kizlar, su an bogazicinden, istanbuldan, marmaradan,ituden,odtuden,gaziden el salliyor.