bugün

chp

mevcut rejimin haliyle iktidarın asıl sahibidir..

kuş beyinli olmaya gerek yok akp her konuda chpyi suçluyor diyorlar, humeyniyi mi suçlasınlar, rejimin sahibi humeyni mi?

salak salak yorumlar yapıp insanın sinirini bozmayın. neyse başka bir şey yazmaya gelmiştim bu konuya giriş yapıverdim..

evet belasını yaptıgı hatalarla buldugunu düşündügüm partidir.

soru şekli şudur ne yapmalıydı?

el cevabiınyho:
öncelikle herkese insan aynı dili konuştugu kişilere de düşman muamalesi yapmamalıydı. şu an terörist gülenin vikideki sayfasını okuyorum, vakti zamanında bu sözünü duymuştum şimdi tekrar duyunca gelip iki şey yazayım dedim..

ne diyor feto denilen cia ajanı birileri bize devletin kadrolarına sızıyor diyor, devletin fertlerinin devlet kademelerinde görev almasının adı nasıl sızma olabilir..

fetö alçak bir siyonizm uşagıdır, hatta gazetelerinde dahi çıkıp davudi yıldızlı ülke diyerek siyonizm güzellemsi yapacak kadar alçalmış bir heriftir fakat bu hali yaptıgı tespiti yanlış çıkarmaz..

işte bu parti ve zihniyetin ana sorunu burda..

cumhurbaşkanı kürt olacaksa, muhafazakar olacaksa hemen öteki algısını yapıştırıyorlar, tehlike olarak algılıyorlar..

hata yaptılar ve yata yapmaya da devam ediyorlar..

yapmaları gereken tek şey susup öylesine izlemekken ki konuşsalar da mevcut durumda bir fayda etmeyecek daha fazlasını yapmaya saçmalamaya başladılar..

misal ben bunların yerine kendimi koyuyorum mini etekli birini meclisten kovmazdım, ha eger girmesini istemiyorsam bu işin farklı bir yolunu bulmaya çalışırdım..

sen çıkıpta bir muhafazakarı hem de muhafazakarlar çogunlukken meclisten kovuyorsan( ki azınlık olsalar da kovmamak gerekir en azından milletin galeyana gelmemesi için)siyaseten üzerine toprak atılmasını da göze alıyorsun demektir

zaten rejim senin elinde istedigini asıyor istedigini kesiyorsun, ekstradan konuşarak rahatlamaya çalışmanın mantıgı ne?

böyle baskıcı bir rejimi elinde tutan tiplerin yapması gereken tek şey ortalıkta fazla dolanmamakken bunlar sanki çok evla insanlarmış gibi fazlasıyla göz önünde bulunup halkın sinirlerini bozuyordular..