bugün

afrin de şehit düşen chp üyesi genç

Ne garip millet olduğumuzu gösteren konudur. AçıklayacağıM ama öncelikle şehit düşen her kardeşim gibi ali gümüş ün de ailesinin başı sağolsun.

Cumhurbaşkanı ünvanlı kişi afrin operasyonu ile ilgili tüm açıklamaları akp lilere seslenirken yapıyor. Hiç açılan başlık var mı, yok. Devam.

CHP operasyona destek verirken eleştiri yapınca tüm milleti temsil makamında olan zat terörist damgasını basınca başlık açan? Yok, devam.

Yandaş haber kanallarında 2 3 cümleden birinde muhalefete laf çarpıtıyorlar. Buna tepki veren başlık açan? Yok gözüküyor, devam.

Gık ettiğiniz yok, her işimiz 4 4 lük olamaz şu farklı olsa olmaz mı diyeniniz yok. EEeeeEEeee? Sen CHP'liler yan gelip yatarken Mehmetçik şehit oluyor dersen, kusura bakma cevabını verirler. Şu yukarıda saydıklarımdan birini görsek içimiz soğur, böyle beyanat verene ayıp oluyor derdik. Bu refleksi gösterelim diye be, bunun için bari objektif olun. Siz tarafsız makamları taraf haline getirip anayasayı çiğneyenlere kalkıp tek laf etmeyeceksiniz. Sonra bak CHP'li de şehit düşüyor diye işaret edenlere tepki göstereceksiniz... ya ne diyeyim daha?