bugün

ray ban

sahte gözlükle pahalı gözlük camı arasında fark yok diyen insan, insanların sağlığını tehlikeye atan insandır. sahte gözlük camlarının hammaddesi artık plastiklerdir. çinde sokakta pet şişe falan bırakmazlar mesela. orijinal gözlük camlarının çoğu cr39 denilen, bir çeşit reçineden elde edilen bir tür maddedir. zararlı ultraviyole korumasını hammaddesi itibariyle sağlar. coka cola şişesinden bozma gözlük camı sizi kör eder.

ben bi süre gözlükçüde çalıştım yeaa diye konuşanlara itibar etmeyin. dünyada sahtesi en çok üretilen üründür rayban güneş gözlüğü. kör olmaktan tutun, cilt kanserine kadar bir çok tehlikeyi beraberinde getirir.

ray ban orta sınıfta bu kaliteye sahip en uygun fiyatlı gözlüklerden biridir. marka değeri olan her üründe pazarlama da ürüne bir maliyet katar. bu kısmı doğru. ama sonuçta sadece türkiye'de değil, tüm dünyada da yıllardır en çok satan gözlük markasıdır.

rayban almak zorunda değilsiniz. piyasada gözlerinize zarar vermeyecek makul kalitede gözlükler 150-200 tl civarından başlar. her bütçeye göre gözlük mevcut. ama sahte almayın. hiç takmayın daha iyi.

edit: meslekte 17. senem. yaşım 35. hayatımın yarısı gözlükçülük yaparak geçti. ukalalık etmek istemem ama söz konusu toplum sağlığı. bi kenara yazın bunları. ileride lazım olur.

http://www.gozdeoptik.net/sitebuilder/service1.html