bugün

faşist

haha, faşizm kötüdür faşist kötüdür gibi şeyleri kim uydurdu. bugün komünizm denen ne idüğü belirsiz veya ümmetçilik denen arap faşizmi altında değilsen bunu milliyetçiliğe borçlusun. milliyetçilik her kimliğin kendi özünü savunup bunla yaşamasını sağlamıştır ve tüm imparatorlukları tarihin çöplüğüne gömerek her ulusun kendi kendini yönetebilme hakkını bahşetmiştir. türkiye cumhuriyetini kuran, meydana getiren yegane unsur da milli bilinçtir. ulus devlet yapısının bugünün batı medeniyetini oluşturmada katkısını okumadan boş boş konuşmayın.
seni kendi vatanın kendi kimliğinle anılması bile bir lütuftur ve faşizm milli birlik için gereklidir. faşizm çünkü insanlara ırk bilincini aşılayıp onları üstün olma yoluna götüren yegane bilinçtir. faşistler kendini üstün görerek yükselmiştir. böyle görmek de zorundadır.
ayrıca faşist olan almanya, japonya bugünki medeniyetini faşist olan önderlerine borçludur ki halen daha özellikle japonlarda faşistlik vardır. adamlar dünyada saygın da bir medeniyettir.
bizi aşağı çeken ise arabın dinidir. milliyetçiler komünizm kadar ümmetçiliğin de tehlikeli olduğunu anlamadan asla bu ülkede bir yerlere gelip ülkeyi kalkındıramayacaklar.
zaten ülkenin bugünki başına bakarsanız ve olanlara da bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

faşist olmak iyidir. aşağı ırkların yaşam hakkını savunmak bile aşağı olmak için yeterlidir. komünistler moskovaya ümmetçiler yallah arabistana. gerçi ruslar bile komünizmden kurtuluğu için sizi ülkesine sokmaz onu da diyeyim.