bugün

yeryüzü doktorları

az önce sözlükten bir yazarın entrysi sayesinde haberdar olduğum, hemen instagramdan takip ettiğim, 2000 yılından bu yana faaliyette olduğunu öğrendiğim, başta afrika olmak üzere, dünyanın her köşesindeki yardıma muhtaç çocukların yardımına koşan, onların bakımını yapan, karınlarını doyurmasını sağlayan, yüzlerinin gülmesine vesile olan, gönüllü, hayırsever, koca yürekli insanların oluşturduğu bir oluşum.

zoruma giden tek şey ise adamlar 17 senedir bu güzel işi yaparken bizim bundan haberimizin olmaması. halbuki ne kadar çok insan bu oluşumdan ve faaliyetlerinden haberdar olursa, o kadar çok katılım oranı olur ve bir o kadar çok desteklenir yaptıkları işler. dolayısıyla daha çok insanın yüzü güler...

malum kişilerin tuvalette sıçarken bile kamerayla gezdiği ancak böyle güzel bir oluşumun medyada hiç bahsedilmemesi içler acısı. ne kadar iki yüzlü ve yavşak bir toplum olmuşuz da haberimiz yokmuş. bu insanların kahraman ilan edilmesi, sürekli kendilerinden bahsedilmesi gerekirken, hangi ünlü hangi ünsüzle nerede görüntülendi, hangi dizi kaç reyting yaptı, hangi futbolcu hangi futbolcuyu instagramdan takibi bıraktı diye yavşakça haberler yapılıyor.

lanet olası güzel ülkem...

onları takip edin. garanti ediyorum her paylaşımlarında yüzünüz gülecek, insanlığa olan umudunuz perçinlenecektir...

http://www.instagram.com/yeryuzudoktorlari