bugün

erkek çocuklarına uygulanan negatif ayrımcılık

evet şimdi size bir konu hakkında bir iki kelam edeceğim . şimdi bir zamanlar öyle bir geçer zaman ki diye bir dizi vardı. Bu dizide küçük osman diye bir karakter vardı. Bu karakteri oynayan çocuk bir fotoğrafta yorganın altında kendisinden yaşça büyük bir ablasının şeyini elliyor gözüküyordu. Ve bunun muhabbeti burada döndürüldü. http://m.uludagsozluk.com...er-zaman-ki-ensest-osman/
bu muhabbeti döndürenin de yine ataerkil zihniyetle büyümüş erkekler olması olası gözüküyor. lakin bilmeden pek de bir şey sallayamam. Zaten önemli olan da hic kimseden ses çıkmamış olması. Şu görüntüdeki kişinin bir kız çocuğu olduğunu diğerinin de erkek oyuncu oldugunu düşünün yine ayni muhabbet dondurulmus olsaydi burada yer yerinden oynar miydi oynamaz miydi?
Ayrica ekside zamaninda bir videonun basligi acilmisti bir kiz cocugu kucuk bir cocugun penisi ustunde dans edip taciz ederek kaldiriyordu sonra unutuldu kiz ceza aldi mi bilmiyorum. Lakin bu derece istismar edilmesi olası olaylara verdigimiz tepkileri bir daha gozden gecirmeliyiz. Cocugun kizi erkegi olmaz.
güncel Önemli Başlıklar