bugün

bitcoin dolandırıcılıktır patlayacak

congolos iyi niyetini ve insanları uyarma isteğini gayet iyi anlıyorum ama böyle kahvehane edebiyatıyla bir yere varamayız ikimiz de.

ekşide veya burda bitcoin başlığına gir. es geçmeden adam akıllı yorum yapanları oku sırayla. ciddi ciddi ilk çıktığı zamanlarda milletin yazdıklarına bak. senin gibi düşünen insanlara bak özellikle. adamlar oturmuş analiz yapmışlar sayfa sayfa, yapabilecek olsa sözlüğe grafik ekleyecekler endeksleri göstermek ve kesinlikle başarısız olacağını kanıtlamak için. nitekim ikna ettikleri de olmuş başarısız olacağı konusunda.

tavsiyem "sözlükte bitcoin lobisi var galiba." gibisinden edebiyatlara girmeden önce, biraz araştırma yapman. insanların inanıp inanmama tercihlerine kişisel bir yorum yapıyorsun ve tek gerçek senin söylediğinmiş gibi lanse etmeye çalışıyorsun bunu yapma.

network marketing olayı değil sonuçta bitcoin. o yüzden eleştiri yaparken bile somut bir şeyler koy ortaya.

bak adamlar ne güzel diyor: "tamam inanmak istemiyoruz. o halde ispatla. şu ana kadar yüzde bir milyona yaklaşan büyüme oranı olan bir sistem var önümüzde ve günden güne de artıyor. veriler ortada. sen de aksini ispatlayacak veriler sun."

yorum yapma, ispat ile gel.