bugün

8 ağustos 2017 atanamayan öğretmenin intiharı

böyle veda yazısı mı olur amk bir de öğretmen olacak. mutlu olsun gittiği yerde.

edit: arkadaşlar intihar mektubu son görevdir. ben intihar edecek olsam böyle baştan savma bir şekilde yazmazdım, sadece bunu belirtmek istedim. ayrıca hiç tanımadığım bir insanın gerçek olup olmadığını bile bilmediğim ölümüne üzülmemi bekliyorsanız çok beklersiniz. eksilemeyen en adidir.

edit 2: ayrıca şimdi fark ettim de adam mutlu olmadığından bahsediyor. atanamamakla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum. sizin gibi gerizekalılar öyle ucuz düşünür ancak. bir adam hayatına o kadar kolay kıymaz. ucuz düşüncelerinizi ve muhalefet olma çabalarınızı da alın .. gidin.

edit 3: sözlükte yazıyormuş: https://m.uludagsozluk.com/e/35141306/ alın zekasızlar adam çok önceleri intiharı kafasına koymuş zaten siz de atanamadığı için diyerek olayı çarpıtın. busunuz siz bu!

edit 4: ''akıl ve mantık ile yapılan intihardan bahsediyorum bu arada. psikolojik çöküntü sonucu yapılan intihardan değil.''
bu sözler de kendisine aittir. münasip yerinize hediye ediyorum.

edit 5: bu adamın ölümüne üzülmedim, sizin gibilerin ölümüne ise sevinirim!

edit 6: bu arada adamın intiharla ilgili fikirleri çok hoşuma gitti, sözlükte yazdığı yazıdan bahsediyorum. büyük adammış vesselam.

edit 7: ben yatıyorum, siz de eksileyip adam olduğunuzu sanmaya devam edin. benim insanlığıma kurban olun siz, iğrenç yaratıklar.

edit 8: bir adam intihar etmiş, bir can dünyadan yitip gitmiş. ben eksilenmişim çok mu * 100 eksi yapın ki kendisini uğurlamayı şanlı ve dikkat çekici bir şekilde yapalım. öfkenizi ve acınızı benden çıkartın.