bugün

bu kız bana bakmaz

bakar arkadaşlar, bakar. bugüne kadar, bu yaşıma kadar hangi kız bana bakmaz dediysem, hepsi bana baktı. şöyle ki;

bunu ego kasmak için söylemiyorum. yaşım olmuş 27. 28'ine şunun şurasında birkaç ay var. üç hanelere olta sallamış bir vaziyetteyim. öyle aman aman bir tipim de yok. standart mı desem, normal mi desem bilemedim. şakaklarda saç kalmadı. sözlük genelinde takıldığım zaman, yazarların genel itibarı ile genç ve sağlıklı olduğunu gözlemliyorum. iyisiniz dostlarım, hem de çok iyi. bakmayın siz bana, 45'lik ehhtiyarlar gibi konuşuyorum ama, inanın hayat beni yıprattı bir zamandan sonra.

konudan sapmayalım; dediğim gibi, ultra sonik bir tipim yok. yurdum insanına pek benzemiyorum ama, öyle aman aman yakışıklı da değilim hani. hayatım boyunca çok güzel kadınlarla birlikteliğim oldu. bahsi geçen kadınların tipine bakınca bile, benim yanıma yakıştırmazdınız o derece. "bu kadın bana bakmaz abi" dediğim tüm kadınlar bana baktı. bu işler tiple olmuyor inanın. çok klişe konuşuyorum belki ama, samimiyetimle söylüyorum durum böyle.

yaşı nispeten ufak er kişilere karşı bir iki tavsiyem olacak;

- ne istediğinizi bilin
- kimseye bağlı olmayın
- çevreniz dahilinde, domine karakter olun
- iki kelam etmesini bilin
- göz kontağından kaçınmayın
- dik durun
- genel kültürünüzü geliştirin
- gelecek vaad edin
- maddi geliriniz şahsınıza münhasır olsun
- sakın ola, yavşak olmayın

bu dediklerimi ister yapın, ister yapmayın lakin, inanın tescilli.

not: işbu entariyi şakakları açık, göz altı torbaları şişik, ve bilfiil her gün alkol tüketen bir adam olarak yazdım. dilerseniz kaale alın, dilerseniz şöyle bir kenara tükürün. mutlu olun dostlar. kolunuza güzel kadınlar tutunsun.