bugün

hayatın götünden tutunmak

ömrü hayatının uzunluğu ne olursa olsun, bir baltaya sap olmamak ile gittiği yolun yol olmadığını anlamayan andavalla ithafen söylenebilecek tespitlerimden birisinin giriş cümlesidir.

Kader olayına hiç girmeden, yarın ölecekmiş gibi geçmişi temizlemek var iken hiç ölmeyecekmiş gibi de uzun uzun planlar yapmak gerekir bazen. Muntazaman da hiç bir şey değişmeyecekmiş gibi gelse de yine de çabalamak gerekir.
Fakat hiç bir zaman amaçsız iş yapmamak gerekir. Sikko diye tabir ettiğimiz insan güruhundan at kendini. Bırak kendini, ne halin var ise öyle yaşa. Derler ya "ne halin varsa gör" diye, öyle yaşa.
Şimdi iyi dinle azizim,
En basiti ile ben bunu yazar iken senin nerede olduğunu bilmediğim halde benim bu yazdıklarımı okuyorsun ve ben biliyorum ki aklının köşesinde bir yerde kalıcı iz bırakacağım. Benden önce okuduklarının amacı nedir diye düşündün mü hiç?
2 dakika önce sol tarafta başlığa tıkladığında önüne çıkanı okuduğunda ne kazanıp kazanmadığını düşündün mü?
Kendine samimi sorular soruyor musun? burada durmanın amacını, bu yazıları okumamın sana kattığını veya direkt sadece bu ortamda bulunma amacı nedir diye düşünüyor musun?
bana ne katacak? ya da bana katmasını bırak, bu yazıyı yazan bayan mı erkek mi? iletişim kutusundan kendimi ona farkettireyim mi diye mi düşünüyorsun? 2 saat boş vaktin var onu mu değerlendiriyorsun?
internet gazetesinde bir haber dikkatini çekmişken, kenarda çıkan manken resimlerine bakıp arkasından sürüklene sürüklene 2 saat sadece komik video ve karı kız resimlerine bakıp boş bir vakit geçirmek mi niyetin. Yoksa istemediğin halde mi kendini bu zaman heyelanının içinde bulunuyorsun ?
Çakralarını aç genç !! iyi dinle beni.
Hayatın götünden tutunmak buna derler. Her nerede ne iş yapıyorsan en iyisini yapmaya ada kendini. Orospuda olsan saati 300 tl değil 30 000 tl lik orospu ol.
bok satıyorsan, "buralarda en iyi boku bu arkadaş satıyor" desinler. Ama sikindirik işler peşinden koşma. Yazık.
Artık o kadar fazlalaştı ki, bu kirlilikte 1 kişi kurtarsam benim için kıvançtır.