bugün

ebubekir sifil

insanları kur'an'dan uzaklaştırmak için meal okumacılığını yeren, ama arapça kur'an'ı anlamadan ve kendini zorlayıp ağlamaya çalışarak; bunu beceremiyorsan da ağlar gibi yaparak okumayı tavsiye eden bir garip din tüccarıdır. aa pardon, bunu kendisi söylemiyor; muhammed peygamberin söylediğini iddia ediyor. çünkü anca bu şekilde kandırabilirler insanları, iftiracılar... https://youtu.be/JMBClk6vbkU

son zamanlarda caner taslaman'a sataşıp duran ve alenen tahrik eden bu garip oluşum, bir anlık gafletle caner'e tartışma teklifinde bulundu, caner de teklifi kabul etti. inşallah yapılacak olan bu tartışmayla ilgili sifil ve yandaşlarının her türlü demogojiye, hileye baş vurcağına dair hiçbir şüphem yok. caner'in de inşallah bu saldırıları savuşturacağına dair hiç endişem yok.
hatta sifil, demogojiye şimdiden başladı. sifil'in twitter'dan kendisine sürekli "toraman" hitabıyla seslendiği caner taslaman, bu hitaba karşılık sifil'e misilleme yaparak "ebucehil sefil" dedi. bunun ardından sifil kendine yakışan bir şekilde durumu hemen nasıl çarpıttı, nasıl puan toplamaya çalıştı kendiniz görün:

https://mobile.twitter.co...status/878669768156426240

sanki caner buna değil de gerçek ebubekir'e demiş bu lafı... işte bunlar böyle bir oluşum, bunlar böyle bir pislik!