bugün

doğuya atanan öğretmene silah verilsin kampanyası

her beş cesede bir ceset bedava kampanyası herhalde bu.

Bu delirmişliğin sonu yok. Kıyamete gidiş de nöyle olacak malum. insanı onuru ile yaşatmak, barış, kıymet falan azalarak azalıyor bu kafalarınızla. Silah insan öldürmeye yarıyor. yıkım ve korkuya yarıyor silah. Silahsızlanma kampanyası yapacağına insan, ölüm propogadansa yapıyor. akıl alır gibi değil. silahlandırıp katil olmasını diledikleriniz önce insan, sonra öğretmen lan. çocukların zihinlerine nakış işleyecek insanın silahlanmasını, kin ve nfretle dolmasını, sonra da kendisinden daha da kötü insanlar yetiştirmesini dilemek nedir? zaten bütün felaketimizden sorumlu eğitim sistemimizi daha da korkunç hale getirmekten başka ne işe yarayacak bu ölüm fantazisi?

öğretmenlerin ruhsal durumu nedir ülkemizde bilen var mı? adam akıllı bir ruhsal taramada ne kadar hasarlı insanın atıl duruma gelmesi gerektiğini bilen? bu insanların eline silah verelim de, en kolay durumda sıksınlar birilerine. kadın cinayetleri artsın, otobüste gerilen birbirini gebertsin.

mesela ışıd destekçisi, pkk lı ne kadar öğretmen var bilen var mı? alenen ülkemizin maaşını dağa gönderen, sınıındaki tüm çocuklara pkk yı kahraman belleten öğretmenler? bunları tanıyan var mı aranızda?
kumar oynayan ne kadar öğretmen var bilen var mı? tefeciye düşen? karısıyla ciddi sorunlar yaşayan?

öğrencilerini taciz eden öğretmenler??? artık silahı dayayıp tehditle tecavüz etsinler öyle mi?

felaketimizi kat be kat hızlandıracak kampanya. akıl alır gibi değil.