bugün

uludağ sözlükteki başlıkların kalitesinin düşmesi

son zamanlarda sık rastlanan olaydır. sözlük yazarları o kadar saçmalamaktadırlar ki frame bazen "porn" yazılarından geçilmemektedir. hadi bunu bir kenara atalım peki ya bir kelimenin türevlerinden başlık açma mantıgı nedir? insanlar yaratıcılıktan bu kadar eksik kalabilirler mi?bu kadar mı düştü başlık açma seviyesi...

bir bakıyorsunuz şirinler diye bir başık açılmış; eywallah ama diğer başlıklara bakıyorsunuz yok "şirin yk" yok "şirinler sevişir mi?" yok "ben şirin ya sen nesin?" yok "grup sex partisinde açıkta kalan mal" yok "bilmemne yemiş insan modeli" yahu kardeşim eywallah geyiğini yapacaksın ama bunun bokunu çıkarmaya ne gerek var?
diyelim ki başlık kalmadı, dünyadaki bütün kelimeleri hatta cümleleri tanımladık ! yazacak hiç bir şey kalmadı saçmalama moduna geçtik ve aptalıklarımızı yansıtmaya başladık. lan böyle bir durumda mümkün değil ki !! manyak mısınız?

o küçük gördüğümüz sözlüklerin durumuna mı düşeceğiz? elin adamı çıkıyor saçma saçma ünlü olmak, reklam yapmak,prim çıkarmak için beyinsizliğin son noktasına varmış başlıklar açıyor ve buna karşı çıkan yazar arkadaşlarımız dahil bu adamın amacını gerçekleştirip sürekli bir şeyler yazıyor ve onu gündemde tutuyor! lan hani herkes karşıydı kalitesizliğe? yahu bu bahsettiğim adam 1 kişi değil ki? bundan 3-5 tane var ki bunlar benim sayabildiğim mandafonlar.

kişi ismi veya nicki vermedim vermemde... bilen bilir bilmeyen bilenlerden öğrenir. bunlar sorun değil. fakat biraz kendimize gelsek çok daha güzel entryler olacak... birader bana "şirin yk" başlıgının ya da "emo sirin" başıgının ya da "1" "1 ve birin birlenmesi" "1den bir çıkarsa bir kalır ulan!" başlığının ne katkı sağlayacak bir yanı var ne de komik bir yanı... başlık parsellemeye çalışıyorsan bile değsin buna!

Yok yok elbet akıl başa gelir... ya da şimdi "uludag sözlükteki başlıkların kalitesinin düştüğünü zanneden yazar" diye bana ithaf edilmiş başlık açan fakat kendi özürlülüğünden haberi olmayan insanlar çıkar *
Forum olduguna mı yanayım, böyle bir başlık açmak zorunda kaldıgıma mı?