akp döneminde türk ordusunun itibarsızlaştırılması

türk ordusu ak parti döneminde değil yeni devletin ilanından sonra itibarsızlaştırılmıştır.

türk ordusundaki cuntalar 1960'da milli iradeye darbe vurup seçilmiş başbakanı astılar, 1971'de darbe yaptılar, 1980'de sağdan soldan asarak darbe yaptılar, 1997'de irtica derdi ile postmodern darbe yaptılar, 2007 e muhtıra verdiler, en son 2016 15 temmuz darbe girişimi.

görüldüğü üzere türk ordusu içindeki cuntalar her 10 yılda bir türk ordusunun itibarını yerle yeksan ettiler. milleti orduya düşman ettiler. askerde 20 yaşında çocuklara yapılan it eziyetleri hiç saymıyorum bile. yaşı 30- 40 felan olanlar askerden gelince küfrediyordu. bunların müsebbibi ak parti hükümetleri veya sayın cumhurbaşkanımız değil.

ha derdiniz 15 temmuz, öncekilerden farklı olarak başarısız olduğundan dolayı ise bu milletin bundan bıktığının iradesinin sürekli yok sayılmasına gösterdiği tepkilerden dolayıdır.

ordu temizlenecek peygamber ocağı olacak öyle önüne gelen millete darbe yapamayacak.

ordumuz hiç olmadığı kadar güçlüdür. hainleri temizleyip gerçek vatan evlatları orduya sahip çıktığı için kuduruyorsunuz. beter olun.

onlarca terör örgütüne kimseden destek almadan kan kusturuyorlar. batılıların taşeron örgütler aracılığıyla ordumuzu güya yıpratmaya çalışıyorlar ancak durum ortada ki anaları ağlıyor.

üstelik ordu itibarsızlaştırılıyor diyen göt oğlanlarına soruyorum hulusi akar paşaya şu sözlükte etmediğiniz küfür hakaret kaldı mı?

bundan önce hangi genelkurmay başkanına bu kadar rahat hakaret edebiliyordunuz. eğer ordunu itibarını düşünüyorsanız önce şu sözlükte genelkurmay başkanına hakaret etmeyin.