bugün

ezik yazarlari topluma kazandirma zirvesi

sözlükte yazmaktan başka işleri olmayan , ortam karı kız bilmeyen, vakur ama ezik genç kitleyi topluma kazandırmak için yapmayı düşündüğüm zirve. aynı ülkenin vatandaşıyız ve sonuçta aynı mekanlarda takılmasak da onlar da bu ülkenin evlatları. günün birinde ülkelerini temsil etme mecburiyetine düşerlerse içinde bulundukları vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmemeliler. her daim kendine güvenen ve başarısızlık kelimesinin anlamını bilmeyen bireyler yetiştirmeyi kendime bir borç biliyorum. sonuçta bazıları ile aynı oksijeni solumuş olmam bile beni bu iyiliği yapmaya itiyor.hem şu kısa sürede alt tabakanın da dertlerini, heyecanlarını, beklentilerini gözlemleme fırsatı buldum. bu benim açımdan çok faydalı oldu.

zirvenin mekanı önemli değil. katılımcıların çok olması bir sinerji yaratmamız ve dolayısyla da başarı oranımızın artması açısından önemli. cinsiyet ayrımı yapmadığım gibi fakirlik derecesini de bir kriter olarak almıyorum. daha önemlisi tipsizliğinizin boyutları ile de ilgilenmiyor ; "ne olursan ol gel, bin kere reddedilmiş olsan bile gel" diyorum .
bu zirvede geçmiş deneyimlerimden yola çıkarak anlatacağım şeyleri o kıçıkırık kişisel gelişim kitaplarında bulamazsınız. bulsaydınız kişiliğiniz zaten çoktan gelişirdi. ayrıca anlattıklarımı pratiğe dökerek de tekniklerimin başarılı olduğunu katılımcılara ispatlamayı taahhüt ediyorum. ha bu arada katılımcılarda aradığım tek şey doğal olmaları. çakma rolex ya da ray ban ile gelmeyin, saçlarınızı abidik gubidik şekillere sokmayın. soktuysanız da değiştirmeyin. ben "esas siz"i istiyorum.

zirvenin size tek getirisi tabii ki ezikliğinizden kurtulmak olmayacak. nezih mekanlara girebilmek, elitlerin yaşam tarzını öğrenebilmek, hobi edinebilmek için bir fırsat da sunacağım sizlere.
tüm ezik yazarları bekliyorum. kendilerini deşifre etmeyeceğim, korkmasınlar. bana özelden mesaj atıp katılacaklarını söylemeleri yeterli. hadi canlarım, bekliyorum.

not:zirve tarihi, mesaj atanlara şahsım tarafından en geç bir hafta öncesinden bildirilecektir.
güncel Önemli Başlıklar