bugün

erkeklerdeki liseli kız hastalığı

ciddi bir hastalıktır efem. Ve eminim bundan yaşını başını almış erkeklerde daha fazladır. yaşıtlarında başarılı olamayan er kişiler, zaten dünden meraklı olan liselilere yönelir. halbuki onun bu sapkın yönelişinin sorumlusu kendi emsali bayanlardır.

nasıl olur? ahmet adlı erkeğimizi baz alalım...

evlenme çağına gelmiş hatun kişisi kendini doktorların, mühendislerin istemeye geleceğini düşünmektedir. yada şansı yaver giderse çok büyük iş adamlarıyla tanışacağının hayallerini kurmaktadır. havasından .ötü yere basmaz. ahmet şansını denemye gider. beklediğimiz gibi reddedilir. ahmet abaza kalır.

kız liselidir. gezmek, tozmak, içmek, arkadaşında kalmak, ailesine asi gelmek onun zaten yapması gereken iştir. aynı zamanda lise içinde çevrem genişlesin, muhabbetim dönsün diye havası iyi olan erkekleri kaçırmak istemezler. lise dışından, yaşı geçmiş biriyle çıkmak ise süper birşeydir. herkes onu konuşur. bu da onun hoşuna gider. ahmet abazanlığın verdiği çaresizlikle, teklifinde bulunur. beklediğiniz gibi kabul olunur. bir süre mutlu mesut ilişki sürerler.

ancak bir süre sonra liseli kızımız da daha fazlasını ister. kendisi gençliğinin verdiği acaip hormon salgılarıyla tam bir ego manyağı olmuştur. artık kendisine gelen doktorları mühendisler reddetmek ona çooook büyük bir hava verir. bunun da bir süre sonra .ötü yere basmaz.

ne olur neticede?

-ahmet geçici bir süre abazanlığını bastırır.

-liseli kızın iyice .ötü kalkar.

-olgun hatun aklı başına gelinceye kadar .ötü zaten kalkıktır. aklı başına gelince o da abazan kalır.

(bkz: kaynak kıcım)