bugün

kadını taciz eden adama ormanda tecavüz ettiler

Edinilen bilgilere göre, Gümüşova ilçesinde oturan i.A (33) isimli şahıs, istanbul’un Kartal ilçesinde oturan A. Y. isimli kadını sosyal medya üzerinden rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine A. Y. durumu eşini A. Y.’ye bildirdi. Koca A. Y.’de yanına üvey babası A. T.’yi alarak istanbul’dan Gümüşova ilçesine geldi ve eşini rahatsız eden i. T.’yi buldu. Önce i. T.’yi bıçaklayan iki kişi daha sonra boğazına bıçak dayayarak zorla arabaya bindirdiler ve istanbul’un Kartal ilçesine götürdüler.
Burada i. T. isimli şahsa cinsel istismar ve işkencede bulunan şüpheliler A. Y., A. T., U. T., C. A. A., A. Y., D. T. ve F. T. isimli şahıslar işkence anını kameraya alarak sosyal medyada paylaştılar. Ayrıca i. T. isimli şahsı Kartal’da elleri ve ayakları bağlı olarak bir ormana bırakan şahıslar iki gün boyunca şahsı ormanda beklettiler. Daha sonra şahsı ormandan alan zanlılar, i. T.’yi tekrar Gümüşova ilçesine getirdiler. Bir süre sonra psikolojik sorunlar yaşayan i. T. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Tedavisi sırasında durumu ablasına anlatan i. T.’nin şikayeti üzerine Düzce il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı. 7 kişilik ailenin adreslerini tespit eden polis ekipleri Kartal ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortak operasyon düzenlediler.
7 KiŞi ADLiYEYE SEVK EDiLDi
Düzce il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kartal ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte adreslerini tespit ettiği aile fertlerini gözaltına aldı.
Polis, i.T.’ye yönelik işkence ve cinsel istismar videolarını da ele geçirdi. Şüpheliler A.Y., eşi A.Y., üvey babası A.T., annesi F.T., üvey kız kardeşi D.T., erkek kardeşi U.T. ve arkadaşı C.A.A., Düzce’ye getirildi. Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
KADIN ELBiSESi GiYDiRiP MAKYAJ YAPTILAR
Emniyetteki ifadelerde ormandaki işkencenin de detayları ortaya çıktı. ifadelere göre aile fertleri i.T ile buluşmak için aile plan yaptı. Bu çerçevede A.Y., i.T.’ye buluşmak istediğini söyleyerek ev adresini istedi. Kadının eşi A.Y. ve üvey babası A.T., geçen 22 Ocak günü buluşma noktası Gümüşova’da evinin önünde i.T.’yi boğazına bıçak dayayıp araca bindirip kaçırdı. Öfkeli koca A.Y. ve ailesi, Kartal’daki eve getirdikleri i.T.’ye kırmızı kadın elbisesi, topuklu ayakkabı giydirip makyaj yaparak cinsel istismarda bulundu. Aile fertlerinin, bu sırada video da çekerek cinsel tacizi görüntüledi. Ardından A.Y. ve ailesi i.T.’yi Kartal’da ormana götürüp bir ağaca bağlayarak 2 gün beklettikten sonra buradan alarak Gümüşova’daki evine bıraktı.

http://www.kocaelicumhuri...kaldirip-tecavuz-ettiler/

Öyle klavyeden milletin karısına, kızına yazmak yavşamak, taciz etmek kolay değil mi orospu çocukları? Adaletin olmadığı yerde başka şekilde adalet sağlanır.

Yalnız anlamadığım bir olay var, şimdi tacizci kadına internet üzerinden rahatsızlık veriyor. Ailede konsey toplanıyor ve ulan biz bunu 'bi sikelim' kararı mı çıkıyor aile reisleri 'şunu bi sikin' emrini mi veriyor. Velhasılı kelam başkasının eşine, dostuna, karısına rahatsızlık veren herkese müstehak.