bugün

uludağ sözlük yazar alımı zorlaşsın kampanyası

ben bu başlığı alır buraya tekrar koyarım. ricamdır eskiler fikirlerini belirtsin sözlük için iyi adımlar neler olabilir bahsetsin. zall'da bunları dikkate alsın.
(bkz: #35884991)

evet şu anda başlattığım kampanyadır. uluda kalite yükselmesi adına benim görüşüm bazı adımlar atılmalı.
örneğin bu benim uludaki 4. yazarlığım. ve hepsini elimi kolumu sallayarak aldım. moderasyon da tabi ki bunu biliyor ama bu neyi getiriyor? ben burada kafama göre pis pis trollük yapabiliyorum çünkü biliyorum ki yarın çıkar gelir yeni yazarlık alırım. bu da kalitede ciddi düşüşe sebebiyet veriyor ve eldeki iyi yazarların da sıkılıp gitmelerine yol açıyor. ayrıca 3-5 cümleyi düzgün yazabilmek yazar olmaya yeterli olduğu vakit buraya iş bilen adamlar uğramıyor.

şurada bi kuantum fiziği entryleri olsun. bi yüzbaşı olsun, mühendis olsun. bilgilenelim. ve inanın bilgi akışı olan, trollüğün de kalitelilerce yapıldığı bir ulu ekşiyi de geçer inciyi de. ama moderasyondan biraz özen ve ulunun kalıcı yıllanmış yazarlarından da biraz dayanışma gerekiyor.

haydi ulu ayağa kalk evet. ricamdır moderasyon yazarların sözlüğü nasıl daha iyi bir hale getiririz önerilerini dikkate alsın.

desteklerinizi bekliyorum desteklemezseniz uplarım pisliğimdir evet.