bugün

kur an daki sayısal simetriler

bir entry yukarıdari rumeli71 nickli canlıya cevaben;

Kur'an'da kullanılan birtakım kelimelerin anlamsal simetriler oluşturuyor olmasının hurufilik ile hiçbir ilgisi yoktur. bununla birlikte, kelime tekrarlarının doğruluğu hakkında ortada hiçbir kuşku da yoktur. elinde hiçbir delili olmayan kimseler, bu kelime tekrarlarını yalanlamak için iftira atan ateistlerdir. bu iddia sahiplerine de istedikleri deliller sunulduğu halde, yan çizmişlerdir.
fatih sultan mehmet'in kime ne izni verip kimi yaktırdığı benim zerre umurumda olmadığı gibi, bahsedilen olayın bu konuyla da hiçbir ilgisi yoktur. tekrar söylüyorum; Kur'an'daki kelime sayılarını hakkında ortaya konulan birtakım tespitlerin hurufilik ve kabala ile hiçbir ilgisi yoktur. anlaşılması gayet basit bir konuyu sırf yalanlayabilmek için hurufilik, kabala gibi benzetmeler dillendirmek, bu iddia sahibinin ya geri zekalı ya da çok kötü niyetli bir yaratık olduğunun göstergesidir.
reşad halife ve söylemleriyle ilgili yeterince bilgi sahibi olmamla birlikte, bu konunun da bu başlıkta hiçbir ilgisi yoktur. hele ki reşad halife'nin öldürülmesinin bu konuyla hiç mi hiç ilgisi yoktur.

geri zekalılığı tescillenmiş olan efe aydal akılsızının misilleme amaçlı paylaşılan saçma sapan videosunun da bu konuyla hiçbir ilgisi yoktur.

fakat bir geri zekalılık bir geri zekalılık sorma gitsin...
güncel Önemli Başlıklar