bugün

cem küçüktür ama mide bulandirir

kendisine ayıracak vaktim fazla olmadığı için kısa yoldan laf yetiştiresim var.

Ortalama zekaya sahip herhangi karşıt görüşlü birisine birebirde ya da yazılı alanda yanıt veremeyecek zavallıyı 7/24 programa çıkartıp bir de besi hayvanı gibi maşalıyorlar. Ama ortaya çıkan görüntüden utanmıyorlar mı merak ediyorum.

http://odatv.com/cem-kucu...bir-alcak-0702171200.html

zaten gülse Birsel'in ortaya koyduğu fikre karşı fikir ya da bilgi koyamadığı ortada. bir de herkesi kendisi gibi sanıyor, alçak dediği kişiyi değil patronu olarak gördüğü kişiyi muhatap alıp konuşmuş. gülse birsel aydın Doğan'dan maaş almasa aç kalmaz, bir yolunu bulur ama kendisini kazara kapının önüne koysalar şimdiki cukkaladığı paraları almak için neyi göze alır bilmiyorum.

nihat Genç'ten bir alıntıyla bitireyim. balıklar, besi domuzları ve tavuklar uysal hayvanlardır; yemini verirsiniz etrafındaki hiçbirşeye karışmaz, semirir de semirir. ama olur da yemeğini almaya çalışın, o zaman hırçınlaşır ve sizi yok edercesine saldırır. şuradaki lafların çapına ve vizyonuna bakınca benim de aklıma yukarıda saydığım mahlukatlar geldi, zaten teşbihsiz karşı tarafa saldırmak için söyledikleriyle kendini ele vermiş ama birisinin işaret etmesi gerekli. çünkü parasını verip evine yayın üyeliği alıyorsun, karşına bunun gibi tipleri koyuyorlar, ben gerçekten sıkılıyorum artık.