bugün

feto pkk ve hdp ile beraber anayasaya hayır demek

ak-it sıçmığı iddia ve yalan durumdur.

emre uslu referandum da evet vereceğini söylemiş, hangi kaynaktan fetocuların referandum için hayır vereceğini çıkarttığınızı söylerseniz aydınlanalım.

pkk nın referandumda hayır demesi ayrı abes, bu örgüt türkiye cumhuriyeti nin varlığına karşı lan! varlığına karşı olduğu devletin referandumuna katılıp hayır mı basacaklar, bu kadar mı andavalsınız?
yaklaşımlarıyla ilgili mantık yürütecekseniz bir zahmet 1-2 yıl önce apo nun başkanlık sistemi konusunda neler yumurtladığına bakın bakalım.

hdp de oylamalarda oy kullanmamıştır. onların vaziyeti%50 evet, %50 hayır durumundadır. nereyi kuvvetli görürlerse oraya yamanabilir ya da mevcut durumu korurlar. onlar da hayır demiyor.

bir de sahi, başlıkta angutluk var. anayasa değişikliği diyebilirsin, referandumda hayır oyu verenler anayasayı koruyan, dolayısıyla anayasanın kendisine evet diyenler. anayasaya hayır demekse oraya anayasayı ihlal eden tüm suçluları yazacaksınız ki cumhurbaşkanından başlar, suç işliyorum sana mı soracam diye hönküren sağlık bakanından devam eder, açık oy kullanan milletvekilleri ile biter.

bir işiniz doğru olsun feryadı ile bitireceğim anlatımdır. yazık, yalan söylemekten başka çareniz kalmamış. şeytanın hizmetkarları gidi.