bugün

mustafa kemal atatürk

Tarihin gördüğü tartışmasız en büyük liderlerden biridir.ister sevin ister nankörlük edip hakaret etmeye nefret etmeye devam edin.Ama şunu kabul edin bu adam öyle bir düzen kurdu ki neredeyse 100 yıl olacak işgal ede ede sata sata bitiremediler yıkamadılar!

Artık bu adama dinsiz demeyi bırakın.Eğer islam düşmanı olsaydı Kuran-ı Kerim Türkçe'ye çevirmekle falan uğraşmazdı.Doğrudan islam düşmanlığı yapacak camileri kapatacak gücü vardı.

Yeryüzünde hiçbir lider hiçbir devlet adamı yoktur ki ülkesinin dini inancını anlamasını istesin.Halkının dinini bilmesi için uğraşsın.Bu adam din düşmanıydı ya o yüzden sizi hiçbir şey anlamadan Arapça okumaya devam ederken anlayın diye tercüme ettirdi dimi.Çünkü çok büyük bir din düşmanı gerçekten çok zekice.

http://www.kuranmeali.org...urani_kerim_mealleri.aspx

43 ZUHRUF-3
"Apaçık kitaba andolsun ki biz onu iyice anlayasınız diye Arapça bir Kur'an yaptık."

https://www.tbmm.gov.tr/t...ataturk_konusma/2d1yy.htm (Ayakta fatiha okundu)

Politika politikasını yapar.Duruma göre gerekeni söyler siz nefret söylemine devam edersiniz.

ÇOK iYi iZLEYiN BAŞTAN SONUNA KADAR iZLEYiN!

https://www.youtube.com/watch?v=8txQolvdRlw 1:23

Bu adam bize batı gibi rönesans yaşatıp din meselesini çözüp kafadaki bidatları bitirip bilimle uğraşmamızı istedi.Ama Amerikan ingiliz güdümlü sarıklı siyonistler,msnlar sayesinde bu olmadı.
BU EN ÖNEMLi MESELE BU ÜLKE iÇiN EĞER BUNU BAŞARMIŞ OLSAYDI BiZ ŞUANDA GERÇEKTEN ÇOK GÜÇLÜ BiR DEVLETTiK!

Şunu unutmayın en geriden en tepeye gittiğinizde her sakal sarık oluşumunun tepesinde bir siyonist vardır.Erbakan'ın en büyük hatası bunlarla birlik olacağını sanmasaydı.Bunların siyonist olduklarına uyandığı anda zaten 28 Şubat süreci çoktan başladı.Onunla yakınlaşan ve 28 Şubat a bahane zemini hazırlayanda yine bu sarıklı siyonist oluşumdur.

Bulunduğu makama saygımız olmak zorunda .kendisini şahsen sevmem ama yaptığı doğrularda var.sevin ya da sevmeyin bunlar gerçek.bir insanı her yönüyle kötü kabul edemezsiniz.milli savunma güçlendi bu çok güzel,ama fabrikalar satıldı güvenlik 0 bu ayrı bir başlık konusu tabi.

Fakat bu söyledikleri maalesef doğru

https://www.youtube.com/watch?v=B5mDWLf1iiQ