üniversiteli bir kızı oral seks yapmaya ikna etmek

Bu pazartesi akşamı değerli vecizelerimi size aktarmadan önce captain black'imden yakmak istiyorum.
Buraya gelen "lan abi nasıl ikna ettin, ne yaptın" tayfası için öncelikle söylemem gerekenler.

Bu sözlüğe bakıyorum genelde aşk acısı çeken loserlarla dolu bir yer. Eksileneceğimi de biliyorum, fakat püf noktaları size anlatacağım. Bak günümüzde çoğu boşanmanın temelinde cinsel sorunlar yatıyor. Eskilerin deyimiyle kadının karnından sıpasını eksik etmeyeceksin. Bu ne demek önce onu irdelememiz gereliyor?

Gördüğüm, duyduğum ve dokunduğum her kadın yatakta domine edilmekten, hunharca deyimi yerindeyse becerilmekten hoşlanıyor. Erkeğinin erkekliğini, sertliğini ruhlarına ve bedenlerine nüfuz etmesini istiyorlar. Yatakta köpek olmak, cinselliklerini yaşarken yatakta sınırsız özgür olup fantezilerini yaşama derdindeler.

Asla kadını seks için ikna etmeye çalışmayın, herhangi bir çeşidi için. Yatağa girdiğiniz an ona istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Bunu yaparkende gelirmisin karicimmm yapmayın, erkek olun az. Yeri gelirse tutun belinden domaltın, dünyada başka vajina yokmuşçasına pancar motoru ayarında titretin kadınınızın karnını ve göğüslerini. Dizinin üstüne çök şeklinde emrinizi verin. Çöktüğü zaman boxer'la karşısına dikelin o an zaten çıkardığınızda gözleri dikilecek, saçlarından tutup penisinize doğru çekin. Dişsiz gibi penisinizi emsin bırakın.

Not: erkek adam ikna etmekle uğraşmaz yapar.