bugün

metrodaki hükumet eleştirisi ve verilen tepki

Hayır efendim suç falan değildir kızın yaptığı. Anayasa bilmiyorsunuz, hukuk bilmiyorsunuz, işinize gelmeyen şeyi suç olarak itelemeye çalışıyorsunuz. Hasiktirin. O kız anayasal protesto hakkını kullanıyor. Herkesin hakkı vardır buna. Sen de git kullan.
Sesiyle falan dalga geçenler olmuş, sizin kadar embesil insan görmedim amk.
O kız, halk evciyiz değil de ülkü ocaklıyız, osmanlı ocaklıyız deseydi, burada kıçını yalardınız. Kötü bir şey mi söylüyor orada?
Mükemmel gazetecilik ve özgür medya ışid'in öldürdüğü askerleri haber yapmadığı için, halkın yüzde yetmişinin haberi yok orada ölen askerlerden. Çünkü trt'de s.ktiğimin saçması bir dizi oynatıyor, diğer kanallarda eğlence programları, diziler, haberlerde ise ülke çok huzurlu, çok mutluyuz, başkanlık geliyor vs vs.

O kız orada ışid'in öldürdüğü askerlerden haberdar olmanızı sağlıyor orada. "Işid bu vatanın evlatlarını diri diri yaktı." dedikten sonra, oradaki şişman orospu çocuğunun "yaşasın islam" demesi, aslında ışid'e sonsuz destek çıktığının göstergesidir. Ne demek ulan yaşasın islam! Askerlerini öldürüyor senin, yaktı veya yakmadı, sonuçta öldürüyor. Kaç tane askerini katletti haberin var mı! Sizin kadar ikiyüzlü yavşak görmedim. Ulan başka zaman şehit şehit diye millete vicdan mastürbasyonu yapardınız. Şimdi ne oldu? Orada ölenler şehit değil mi?

O kız, ışid'i eleştiriyor. Işid'in öldürdüğü askerleri haber yapmayan havuz medyasını eleştiriyor. Neresi haksız aqlarım? Haber yaptınız mı? Hayır! E o zaman ne hırlıyorsunuz?