bugün

başıma bir iş gelmeyecekse atatürk ü sevmiyorum

daha dün yapılan yani 9 haziran 2008 tarihinde olan teke tek adlı programda türbanlı ve hümeyni hayranı bir kızın söylediği söz. facebook adlı güzide sitemizde üyeliği bulunan ve bir izleyici tarafından sitesinde hümeyni nin fotoğrafları var diye mesaj çeken bir kişi üzerine fatih altaylı nın hümeyni yi seviyor musunuz sorusuna;

evet ben seviyorum hümeyni yi gibi bir cevap vermiştir. sonrasında da sevdiğini iyi bir insan olarak cevaplandırmıştır. atatürk ü seviyor musunuz sorusuna ise cevap verememiştir. o kızın ismide başıma bir iş gelmeyecekse ahanda söylüyorum kevser çakırdır. facebook tan ismi yazılıp üçüncü olan siyahlı beyazlı fotoğrafı tıklayın, görebilirsiniz. köpekli ve adam olanlı. değiştirirse bu söylediklerimi sallamayın.

diğer kıza geçelim. o kızımız da düşüncesini savunan bir kız olarak görülüyor ama bu sözü fatih altaylı sorduğunda böle bir cevap vermiştir.

-başıma bir iş gelir mi? bu ülkede atatürk'ü sevmeme hakkı var mı insanların? başıma bir iş gelmeyecekse atatürk'ü sevmiyorum.

bu programda bu kişiler insanları sizler bizler diye iki gruba ayırmış, hümeyni şahsını sevmiş, atatürk ü sevmemiş, laiklere dil uzatıp durmuş kişilerdir.

başıma bir iş gelmeyecekse benim de bir kaç lafım var kendilerine.

-dün mesaj çekecektim ama kusura bakmayın, keşke o türbanı 10 dakikalığına bi çıkarsaydınız, beyninize biraz oksijen gitseydi.. ayrıca başınıza gelen gelmiş daha ne istiyorsunuz.