bugün

johnny sins

gittikçe kendini geliştiren sanatçı. çektiği filmlerin konulu olması ve o konuya güzel adapte olması onu bir hayli izlenir hale getiriyor. geçenler de pantul almak için bir mağazaya girdi. mağaza çalışanı kız da buna pantul verip kabine girmesine istedi. sins kabinde pantulu denerken perdeyi açıp kızdan yardım istedi. çünkü pantul küçüktü ve sins'e olmuyordu. kız masum bi şekilde kabine girip sinsin önünde diz çöktü ve pantulu iliklemeye çalıştı. fakat pantul gerçekten de çok küçük olduğu için çükü şak diye pantuldan dışarı çıktı. sonra kız ohaa yapıp çükünü içeriye sokmaya çalıştı. ama sins'in de maşallahı olduğu için kız çabalasa da çükünü pantula sokamadı.
öyle alttan masum masum sins'e bakıyordu. olmuyo yapamıyom dedi.

sonra sins '' bi fikrim var '' dercesine sırıtıp kıza seks teklif etti. böylelikle boşalacak ve çükü inecek, bu sayede pipisi rahat bi şekilde pantula girecekti.

sins zekiydi.

kız da '' mütiş fikir bu '' deyip yavaşca ağzını açarak oral seks yapmaya başladı. utanıyordu aynı zamanda kız.. sonra sins bunu saçından kaldırıp öpmeye başladı. ''rahat ol, utanma bana karşı'' diyerek bir hışımla sırtını soğuk duvara dayadı ve kızın baldırlarından kavrayıp sert bi şekilde içine.. lan kime ne anlatıyorum ki, çoktan boşalmışınızdır bile.

bu sins'i bu yüzden seviyorum amk. işini hakkıyla yapan ender adamlardan biri. gülüşü de çok tatlı. kasları falan çok yerinde ve kel olması da ayrı bir karizma.

inşallah siki pörsümez hiç.

o pantul sonradan oldu mu? olmadı mı? giydi mi? giymedi mi? hiçbir fikrim yok. yarısında kapatıp çıktım. semiyom giydirmeceli filmleri ben.