türk kızlarının egosu

ne bir halden anlama ne de hoşgorü sahibi olamayan türk kızının bir başka itici özelliğidir. gelgelelim bu durumun sebebine.

uzun yıllardır ataerkil toplum yapısını devam ettiren toplumumuz 21. yy ın azizliğine uğrayarak bazı değişimlere ve oluşumlara , toplumun her alanında itildi maalesef. bunların başında da artık değişen zaman ve normlarla kendine bir yer edinmeye çalışan toplumun temelini oluşturan dişi bireyler gelmekte.
değişen normlar sonucunda kadınlar sosyal yaşamda kendilerini daha ön plana çıkarmak ve erkeklerle eşit şartlarda hayat denen maratona devam etmek istemektedirler. ama toplum ve aile tarafından bu yolda bir destek göremediği için bu amacını farklı hal ve tavırlarla giderme çabası içindedirler.

bu etkenler doğrultusunda kadınlar, aynı kulvarda bir yarış halinde olduğu erkeklerin aslında onlara muhtaç bir varlık olduğunu kavramış ve bu masum yaratıkları alt edebilmek için her türlü yola başvurmuştur.

bu masum ama bir o kadar da saf yaratıklar olan erkekler. zamanla sevda denilen şeyi keşfetmiş ve sevdiğine karşı her şeyi yapabilecek konuma gelmeyi kendine bir görev bilmiştir.ama hırs kin ve azim dolu bir ruh haline bürünen kadınlar bu iyi niyeti her zaman suistimal etmiş ve bu yolda erkekler kadar asla ama asla çabalamamışlardır.

ve erkeklerin bu saf niyetlerini gerek trip atarak gerek kendini üstün görerek ve sadece kendilerini düşünerek karalamışlar ve toplumda büyük bir güven eksikliğinin oluşmasına yegane kaynağı oluşturmuşlardır. yani ego patlaması yaşamışlardır!!!.