bugün

facetoraven

silik olmasıyla birlikte kahkahalar patlatmama vesile olmuş ex-yazardır. ahahahahha. ay öleceğim sanırım gülmekten. suyu püskürttüm ağzımdan o derece güldüm yani. ay neyse ciddileşiyorum hemen.

kendi isteğiyle gitmiş olması yahut olmamasından bağımsız düşünürsek, gitmesinde pay sahibi olduğumdan emin olduğum için haklı bir gurur yaşıyorum şu an naçiz bedenimde. kendisine zamanında psikolojik destekte bulunmak için yahut bu konuda tanıdığım daha üst düzeyde uzmanlara yönlendirmek için teklifte bulunmuştum. her ne kadar benim için bir karınca kadar bile değeri olmasa da onu da insan belleyip destek olmak istemiştim. ama bazen fazla iyi niyetli oluyorum işte. ahaha. ay neyse konumuza dönelim. kendisi muhtemelen sevgisiz ve saygının minumum derecede olduğu bir ortamda çocukluğunu geçirmiş ve artık 30'lu yaşlarına yaklaşmanın verdiği bekar gerginliğiyle insanlara saldırmaktaydı. çoğu fikri ham, olgunlaşmamış ve tutarsızdı. asosyal belirtileri gösteriyordu. bunları yazarken de üzülüyorum aslında bir yandan da. gözlerimden yaş gelecek sanki. ahaha. tamam sustum.

çok dayanabileceğini sanmıyorum. çünkü herhangi bir sosyal ortamı yok. arkadaşı yok. farklı bir nickle daha gergin daha saldırgan bir şekilde dönüş yapacaktır ilerde bundan kimsenin kuşkusu olmasın. e kuzum sen gittin baş yalakanı da götürseydin keşke. o şimdi garip kaldı. kesin gelir ağlar o da burda. ahahhahaa. ay çok güldüm. neyse be bananeyse. ahaha.