bugün

town of salem

Bu aralar sağlam bağımlılık yapmıştır. Bağımlılık yapmasının yanında gideri olan ingilizcemi dahada geliştirmiştir. Kendinizi inandırmanız için daha hızlı ve daha kabul gören kelimeler yazmanın etkisi var burada. Gerçi her ne kadar inanmasalarda yazıyor insan. Arada sinirlenebilirsiniz, ama sonuçta bunun bir oyun olduğunu aklınıza getirirseniz sizin için sorun olmayacaktır.

Neyse konumuzu dönelim. Öncelikle oyunda çok türk oluyor. Bu bir artı gibi gözüksede aslında çok eksisi oluyor. Çünkü siz chatte türkçe konuşmaya devam ettikçe doğal olarak yabancılar anlamıyor. Sonrasında size güvenmeyen mafia veya sk ilk gece size uğruyor. Sizlere tavsiyem türkçeyi ya oyunun sonlarında yada kelle darağacının yanındayken yazın. Yoksa bu dediklerim kaçınılmaz oluyor.

Oyunun en püf noktası lastwill notlarınızı almak ve bunlardan faydalanmak. Mesela doktorsunuz ve ikinci gece x oyuncusunu heallediniz. Ama ne olduysa oldu ve darağacında mafia olduğunuz iddaa ediliyor. Hemen notlarını açıyorsunuz ve chate ben ikinci gece x oyuncusunu healledim öyle mi x diyordunuz. X sizi onaylarsa kurtulursunuz. Onaylamazsa bile öldükten sonra lastwill inize bakılır ve doğru olduğuz anlaşılır. Sonrasında sizi suçlayan oyuncu ve sizi onaylamayan x oyuncusunun kellesi gider. Onun için lastwill inizi sürekli doldurun.

Oyundaki karakterleri söylememe gerek yok oynaya oynaya öğreniyor insan zaten. Zevkli bir oyun. Tarayıcıdan ücretsiz oynanıyor. Ama yok ben çok sevdim bu oyunu, yapımcılara destek olmak istiyorum derseniz steam' den alabilirsiniz. Dediğim gibi oyun bu, kavga ve küfürler ederek birbirimizi üzmenin bir lüzumu yok.