bugün

15 temmuz 2016 darbe girişimi

feto terör örgütü tarafından planlanan ve ifa edilmek istenen hain darbe girişimi.

daha önce yaşanmamış bir geceden sağ salim çıktık allah ın izniyle. bundan öncesi daha doğrusu benzeri kurtuluş savaşıydı zannımca. allah yardımcımızdır. kafalarda çok fazla soru işaretleri var. ben dün gece şunu gördüm dostlar. bu ülke yıkılamaz allah ın izniyle. akp lisiyle chp lisiyle mhp lisiyle herkes tek yürek tek bilek oldu. bu allah'ın bir lütfudur. birleşmek bütün olmak bir olmak iki elin sesi olmak böyle bir şey olsa gerek. allah milletimizden razı olsun. hızlı bir şekilde olayı tahlil edip harekete geçti milletimiz. hemde en az olaysız şekilde. koskoca demir yığının önünde durup onlara engel olundu. et parçası koca demir yığınına ne yapabilir. bu onlara karşı açılmış psikolojik bir direnmedir. allah halkımızdan razı olsun. allah elimizi bırakmasın. canlı yayında tbmm binası civarında helikopter ateş açtı. bunu net bir şekilde gördüm. ben bunları en son askerliğim dönemimde görmüştüm. hakkari'de dağlarda pkk lı teröristler bu şekilde avlanırdı. yazıklar olsun. içim acıdı. çocuğun bir tarafından geçip gitmiş o koca mermi. her yeri kan içindeydi. allah belasını versin bu hainlerin.
inşallah hesap sorulacak. kimse yakasını kurtaramayacak bu hain baş kaldırıdan. yazıklar olsun bu yaratıklara. insan kendi insanına nasıl silah sıkabilir. yazıklar olsun. tüm silahlı kuvvetlerimiz baştan sona çaycısından en üst amirine kadar elden geçirilmeli ayıklanmalı. devletimiz bu konu üzerinde süratle davranmalı. ve bunlar yapılırken mümkünse naklen halkımıza bilgi verilmeli. 90 şehit var ve bini aşkın yaralı. vefat edenlere allah rahmet eylesin. yaralılara acil şifalar versin. ailelerine milletimize sabırlar versin. darbeciler yenilde yerle yeksan oldu elhamdullillahirrabbilalemin. o vefat eden 90 kişi bu halk direnişinin baş kahramanlarıdır. vücutlarını siper ettiler adeta. korkmadılar yılmadılar. allah onlara rahmet etsin merhamet etsin. kurtuluş savaşından sonra türkiye tarihinin gördüğü en büyük direniştir bu. allah'ımıza şükürler olsun.
herkes siperde bekliyordu. bu ahmak feto terör örgütü üyeleri ortalığın durulduğunu zannedip harekete geçtiler ve siperden çıktılar. çıkar çıkmazda vuruldular. bu hainler kendilerini açıkça belli etti. saflarını açıkça belli ettiler.
artık lamı cimi yok. bu yapı ile alakalı herkes ama herkes tutuklanmalı. hiçbir şekilde kaçmalarına izin verilmemeli. ve kesinlikle acınmamalı. yok bu aşağı tabakaymış bu allah yolunda bir vatandaşmış yok öyle bir şey. feto örgütü altında bulunan sivil-resmi astından üstüne herkes tutuklanmalı. allah yardımcımız olsun. müsteri olalım. milletimiz tek yürek tek bilek. şükürler olsun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar