bugün

chp iktidar olsa olacaklar

olumlu veya olumsuz her ne yazılırsa yazılsın niyet okumaktan başka bir anlama gelmeyecek olan tahminlerdir. ne olacağını görebilmek için bir şans verilmesi gerekiyor..

a.k p lilere soruyorum her konusu açıldığında neden chp veya mhp ye oy vermiyorsunuz diye "iktidar olurlarsa çalar onlar" diyor büyük çoğunluğu. bu hakikatten bir dramdır. mevcut iktidarın hali hazırda tırlar dolusu götürmesine razılar yeter ki muhalefetten biri iktidar olmasın. bu zihniyet işte bizi kızdıran ve kusturan.. insanlar akıllarını kaybetmiş gibiler aynı. aynı adam chp veya mhp gelirse dış güçler bizi mahveder diyor. bilemiyor ki dışarıda bir tane dostumuz kalmadı. rusyasından suriyesine iranından amerikasına kadar herkes bize düşman oldu saçma sapan dış politika yüzünden..

ekonomimiz çöker diyorlar. bunu söyleyenler asgari ücret ile çalışıp maaşının yarısı eve ulaşamayan adamlar. zannediyorlar ki her şey güllük gülistanlık herkesin arabası var ya binlerce liralık telefonları var ya bilemiyorlar ki onların her birisinin bankalara kafam kadar kredi borçları var. zannediyorlar ki devletin kasası dolu dış borç yok iç borç yok. bilemiyorlar ki özelleştirmelerden ve devlet arazilerinin vs satışlarından gelen sıcak para bittiğinde hepsi buhar olup uçacak. diyorlar ki muhalefet gelirse terör patlar. her gün gelen şehit haberlerinden patlamalardan yarısından fazlasının haberi olmuyor ki yandaş medya yüzünden.. diyorlar ki özgürlüklerimiz gider. bilmiyorlar ki meclisten el altından geçen yasalar ile her gün prangalarının arttığını..

bu listeye inan daha çooookk şeyler yazabilirim ancak sabah sabah hem bana yazık hem de değer görüp okuyanların gözlerine..
güncel Önemli Başlıklar