bugün

birdman

filmin iyi kötü olayına girmiyorum. bana göre orta düzey bir filmdi. emma stone ve edward norton olmasa kötü derdim sanırım.

interstellar dururken nasıl olur da bu filme en iyi film ödülü vermişler gerçekten anlamak zor. yok illa biz interstellar a ödül vermiyoruz kafasındaysalar bari gidip boyhood a vereydiler. innaritu arasını iyi tutumuş anlaşılan yetkili kişilerle. yoksa bu filmle aldığı ödüller ve bu yıl revenantla en iyi yönetmen ödülünü alması kesinlikle açıklanamaz.

filmi izlemeyi düşünenler için de şöyle söyleyeyim; izleyecek sağlam filmleriniz kalmadıysa ve kafanızda da başka bir film yoksa oturup izleyin. onunu dışında pek film izlemeyen bir tipseniz hiç bulaşmayın derim.

edit: bak şimdi aklıma geldi The Grand Budapest Hotel alsa tamam derdim. anca whiplash'le başa baş gider bu film zaten müzikleri de çok benziyor. Bateri sevmeyenler için kafa s*kici olmuş biraz. Tamam anladık arkadaş güzel solo çalıyorda herkes solo bateri dinleyicisi değil ki kardeşim. film bittiğinde şöyle bir 5-10 dakika kulaklarımı dinlendirdim bir ohhh çektim.

bu filme neden bu kadar sinirlendim ben de bilmiyorum * sanırım bu kadar basit olmamalı bazı şeylerin sonu.