bugün

atsızcılar

Başbuğ olarak Alparslan Türkeş'i kabul etmezler.
Atatürk'e Başbuğ diye hitap ederler.
Ülkücülerin de sevdiği nihal atsız atayı sahiplenmişlenmişlerdir ama ülkücülerden nefret ederler.
sebebi ise ülkücülerin kürtleri kardeş olarak görmesiymiş.
bir çok görüşlerine katılmamama rağmen türk olarak yazılarını okudukça zevk alıyorum .
bu tür görüşlere de ihtiyacımız var.türkçülüğün gelişmesi açısında bü tür guruplara da ihtiyaç var . dinden uzak olan bazı türklerin sapık ideolojiler peşinden koşmaktansa türkçülük yapması yeğdir.

sitelerinde kendilerini böyle tanıtmışlar .

" Bizler, yeni Hunlar'ız; Bizler, yeni Göktürkler'iz; Bizler, Genç Kuvay-i Milliyecileriz; Bizler, Başbuğları Ulu Türk Atatürk olan, Türkçülük sevdasında ve ülküleminde Nihal Atsız'ı kayıtsız, şartsız önder olarak benimseyen gerçek Türkçüleriz!

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Başbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan!

Soyumuz, Saf Türk Soyudur; Dilimiz, arınmış Türkçe'dir; Töremiz; ne Arap'ın, ne Kıro'nun ne de Batı'nın töresidir, özbeöz Türk'ün töresidir. Türk'ün töre ve kültürünü, yaşam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatırız.

Amacımız; Türkçü, Atatürkçü, Laik ve Turancı bir demokrasi anlayışını Türkiye'de egemen kılmak için mücadele vermek ve ülkümüz olan Türk Birliği'ne giden kutlu yoldaki engelleri birer birer ortadan kaldırmaktır!

Türklük ve Türkiye düşmanları; bizlerden korkun ve bizleri bekleyin!

Ulu Tanrı Türk'ü Korusun! "