bugün

ingiltere de erdoğan a hakaret şiiri yarışması

küçükken yaşadığım bir olayı hatırlattı.

bir arkadaşımız vardı. bir gün kendisine bir lakap taktık. baktık çok sinirleniyor. sonra sürekli ona bu lakapla hitap etmeye başladık. çünkü bir insanın zayıf noktası ne ise, herkes o zayıf noktadan vurmaya başlar. işte sayın recep tayyip erdoğan'ın zayıf noktası da bu: özgürlük.

şimdi değerli arkadaşlar, bir çoğunuz bu adama sövmek yerine, bu olayla dalga geçen "tatlı su solcusu" olarak nitelendirdiğiniz insanlara sövmüşsünüz. çok enteresan.

bazılarınız "koskoca türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı" diyerek de eklemiş. sorun burada başlıyor. koskoca türkiye cumhuriyeti dediğiniz, şu anda uluslararası platformda epey prestij kaybetmiş ve birçok ülke tarafından terör destekçisi olarak nitelendirilmiştir. haklı gerekçelerle yapılan eleştirileri kaldıramamış ve önüne gelene siktir çekmiştir. bakın değerli arkadaşlar, çok kıymetli ülkemiz son 10 yıl içinde ne dışarıda komşu bırakmış ne de içeride muhalif. çok saygıdeğer yöneticilerimiz keklik yuvasına şemsiye sokmuştur, huzur bırakmamıştır.

tayyipler alemi karikartürünü yapan penguen dergisini susturduğu gibi, almanya'da bu işi yapan adamlara da yüklenmiştir. bu yüklenme sonucu diğer komedyenler de cumhurbaşkanımızın bu zayıf noktasını görmüş, daha çok üstüne gitmeye başlamıştır. büyük ihtimalle bu ingilizi de vatan hainliğiyle suçlayacak ama hangi vatan olduğu meçhul kalacaktır.

bu tür olaylara çok aldırış etmeyin. yıllardır ne ektiysek onu biçtik. dış işleri bakanı diye oturttuğun adamın facia ile sonuçlanan komşularla sıfır sorun politikası ve ardından onu başbakan yapmak gerçekten çok akıllıca. gerçekten takdir edilesi.

üzülmeyin arkadaşlar. orta doğu'da bizimki kadar ekonomisi güçlü olan başka bir ülke daha yok. en azından asgari ücret 1300 tl. bu da iyi. neyse sonuç olarak ben de bir şiir yazmak isterdim ama vatan haini olup iyi para kazandığım işimden olmak istemem. zaten bu olayları da çok siklemiyorum. bol şans koskoca türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı.