ensar vakfı yüzünden akp yi suçlayan namussuz

Okullarda yıllardır duyduğumuz taciz ve tecavüzler yüzünden biz suçu olmayanları suçlamadık. Lâkin sosyal medeyada bir kaç dinsiz ve fetocu bir kişinin namussuzluğunu tüm müslümanlara yüklediler. Yavrucuklar, kara propaganda sonuç vermez. Adam olun. Böyle birşey olduğu zaman bu gizlilik içinde yürütülmelidir. Size aynısı olsa herkesin duymasını, şu adama tecavüz etmişler vah vah vah demelerini istermisiniz? istemezsiniz, başınıza ve çocuğunuzun başına gelen bu zulmun gizli kalmasını ama karşı tarafın hakettiği cezayı almasını istersiniz. Aksini isteyen varsa pamuk elleri görelim, klavyeye dokunun. E yapılanda zaten bu. Aynı haberleri bizlerde duyuyoruz, lakin kimseyi kasıtlı olarak yermıyoruz.

Ha bundan birşey çıkarabilirmisiniz? Tabiki hayır. Müslümanlar böyle propagandalara bir kez yazar giderler. Sizin gibi sürekli meseleyi değişik başlıklar altında ekranda tutmaya calısmazlar.
Ha sizde sanarsınız ki başarılı olduk, islamı ve onları kollayan akp yi bu kez bitirdik. Bak sesleri kesildi. Sonra bir akp mitingi olur küçük dilinizi yutarsınız, bir seçim olur kafayı yersiniz. Bu millet namussuzlarla ve şerefsizlerle aynı seviyeye düşmez. Kararını bir yerde öyle verir ki dünyayı bile sarsar. Bu milletle uğraşmayın, hangi millete benzıyorsanız onlara gidin. Bu milletle uğraşırsanız sadece nefretini alırsınız. Kendi gelecek nesıllerınızı, işinizi, gücünüzü tehlikeye atmış olursunuz.