bugün

uludağ sözlük birinci trivia crack turnuvası

Evet sözlük, arkadaş bana devretti.

(bkz: Ne mânâ)

düzenlesek eğlenceli olabilir diye düşündüğüm turnuva.katılmak isteyen sayısı yeteri kadar olursa düzenleyebiliriz, katilmak isteyenler başlık altına yazarlarsa harika olur. editler gelecektir.

edit: iplenmeyen turnuvadir, şansımızi denedikbüdüt: iplenen turnuvadir, katilmak isteyenler nicklerini de yazarlarsa sükela olur..

katılımcılar:
(bkz: at gozluklu at) (bkz: sarı uggli mehmet aga) (bkz: fettan cah) (bkz: liveyourlife) (bkz: lennykereviz) (bkz: entelpiposu) (bkz: dumanli kafa sahasi) (bkz: seribbra) (bkz: spindar man) (bkz: buz gibi soguk) (bkz: queen dinleyen adam) (bkz: olay yerinden bildiriyorum) (bkz: marvilya) (bkz: benlik bisey var mi) (bkz: microsoftun cortonasi) (bkz: ageofempiresdekioduncu) (bkz: axlfan) (bkz: yarbanabireglence)
(bkz: Metrobüste yer kapan mühendis) (bkz: fuzulinintorunu) (bkz: bensu13)

not : oyun nicklerini yazrsaniz entylerinizde daha sonra edit yapıcam bununla alakali.yarin akşama kadar katilimlar bekleniyor...kura çekimi de internet ortaminda yapılır. ikili eleminasyon sistemine göre yaparız.2 galibiyet alan bir üst tura çıkar. karşılaşmalar için de 1 gün süre yeterli olacaktır. önerisi olanlar, buyrun.

Not2: birazda zaman kazanmak amacıyla tüm katılımcıları görmek amaçlı her katılan için ilk benimle eşleşiyor. Derecelerine göre eşliyorum. Beni nefessiz yendiler sağolsunlar.

Not3: skorları yazmayı düşünüyorum.

eşlemeleri yapıyorum arkadaşlar:

1.grup: tensai10- esrayüksel99.
2.grup: sinaceran- swolf941.
3.grup: burak çitçi- 19055091.
4.Grup: morriablue- Metrobüste yer kapan mühendis.
5.grup:winstonwadewilson- aylakherif.
6.grup: issizassiz- enes2635.
7.grup: axlfan- freddiemercury_.
8.grup: bensu13- mahmutttttt.
9.grup; cihatcerko- fatihbildiricii.