bugün

ios 9 3

uygulamalara şifre koyma ve denetim merkezinden hücresel veriyi etkinleştirebilme gibi özellikler ne zaman eklenecek ya da eklenecek mi bilmiyorum ama bu güncelleme beni notlara parola koyma kısmı dışında tatmin etmedi açıkcası. samsungta bile var şu mobil veri olayı, hala akıl edemiyorlar sanırım, bu kadar zor olmamalı.

night shift konusuna da değinmek gerekirse gözü yormama açısından pek bir etkisi olduğunu söyleyemeyeceğim. ekran daha sarı oluyor sadece, tıpkı kindledaki gibi ama pek becerememişler bunu. ayrıca pil tasarrufu modundayken çalışmıyor bu özellik. bu da demek oluyor ki ekstra şarj yiyecek. ben hayır diyorum. olmadı.

aşağıda bir arkadaş pil konusuna değinmiş. çok bir fark yok ama eskiye nazaran çok az bir farkla daha hızlı şarj olduğunu söyleyebilirim. ya da ben öyle sanıyorum, psikolojik olabilir. bakıcaz.

ayrıca ve ayrıca, 4, 4s ve 5'e güncelleme yapılmasını tavsiye etmiyorum. muhtemelen fazlasıyla kasacaktır. bu güncelleme zaten iphone se ile birlikte, "bakın ne kadar hızlandırdık" demek için piyasaya sürüldü. 6/6s/se ve muhtemelen 5s'de sorunsuz çalışacaktır. diğerleri için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.