sevgilinin içine boşalan erkeğin başına gelecekler

efendiler, eğer bu tarz aktiviteler içerisinde iseniz, zaten sevgiliniz hamile kalmaya meyil eden bir insan değilse bir şekilde korunmanın yolunu bulmuştur. Bu gerek dogum kontrol hapı ile olur, gerekse pek tavsiye edilmese de ertesi gün hapı ile olur. Daha başka yöntemler de mevcut tabii ki ama hepsini irdelemeye lüzum yok.

Neyse, diyelim bunların hiçbirisi yok ve bir kaza kurşununa denk geldiniz. Hemen dişi kişisinin Regl dönemini incelemelisiniz. Eğer Menstrual döngüsü yeni bitmisse, yani 1-2 gün içerisinde adet olmuşsa sıkıntı yapmayınız. Lakin, burası önemli, bazen çift yumurtlama denilen durum da olabiliyor. Düzensiz adet dönemi ve 15 gün aralıklarla iki yumurtanın ortama salınıverilmesi olayı. işte bu durumda hapı artık siz mi yutarsınız yoksa suda eritir gargara mı yaparsınız, orası size kalmış.

Bir neyse daha, yine dişi kişi ovulasyon döneminde ise ve bu olay gerçekleşmişse büyük oranda hamilelik söz konusu olacaktır. Fakat şu da bir gerçektir ki birçok çift ne kadar denerse denesin çocuk sahibi olamamaktadır. Bu tamamen sizin sperminize ve dişi kişinin yumurtasına kalmıştır. Canları isterse.

Siz yine de dikkatli olunuz. Korununuz.